Gallery

Tour de random 1

Denne gang skal i høre om lørdagens aktiviteter og hvor billigt det kan gøres, hvordan man tørre tøj når tørretumbleren får ens tøj til at lugte af sved, og se en snemand jeg har bygget sammen med børnene, som nu til mange af de små børns gråd, er smeltet.

Efter en gåtur på kurfürsten Dam blev vi enige om at en “Fad” var velfotjent.
Konceptet for lørdagens bytur var at se en masse nyt og RANDOM først fandt vi en bar i kreuzberg – den så decideret skræmmende ud ude fra men da vi kom ind var det bare en bar som enhver anden, bare med lidt ekstra udsmykning i form af massere af dødningehoveder mm. Samt skilte der sagde: “nazis go **** urself ^^”

Senere Mødtes vi med nogle armenske piger og Robin fra Frankrig, vi fandt en lille italiensk resturant i indre kreuzberk, jeg spiste spaghetti carbonara med et glas vin og tiramisu til dessert ca. 9 EUR. det gider man godt betale for 🙂

sener fandt vi en cocktail bar, der var happy hour et misforstået koncept som vare hele døgnet ? – men helt fint med os ^^ – jeg drak 4 cocktails og måtte slippe 12 EUR

senere fandt vi en mindre club, fri indgang og billige øl samt udemærket musik.
Altsammen rigtigt meget bytur for pengene i Berlin – Najs 

man smider sit tøj overalt i lejligheden og lad det tørre på, bagsiden af køleskabe, radiatore, hænge på knager, stole, senge, håndtaget på skufferne, og ellers bare på alle overlfader ^^ – et tørrestativ ville være guld men vi kan hverken have det stående særligt nemt eller hænge det ud af vinduet som man gør på kollegier, så vi må nøjes – skidt pyt :=)

her kommer lidt billeder mm.

Cocktails!

Med Peace!

Snemand !

Det sidste er et klip af hvad der foregår i undergrunden kl. halv tolv på en lørdag, god fornøjelse ^^ 

 Ciao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s